Det börjar avrundas.

Två lag som avslutar sin uppvärmning för Ryssland möts denna vecka, som Senegal tar sig an Sydkorea. Dessa två lag har varit i blandad form i uppbyggnaden till VM. Dessa två har några tuffa strider för att ta sig ur sin grupp, och de kommer att behöva förbättra sin form före tävlingen. Kan någon av dessa  två plocka en seger i denna vänskapsmatch och resa österut med sitt självförtroende ökat? Före måndagens kollision har vi gått igenom båda lagen.

speltips banner

Senegal är inte i bra form

Paret möts i Österrike den här veckan, och de har båda testats före turneringen. Senegal spelade mot Kroatien på fredag ​​kväll och förlorade 2-1 mot den erfarna truppen. De är nu utan seger i fyra matcher, efter att ha misslyckats mot Uzbekistan och Bosnien-Hercegovina tillbaka i mars. De följde upp det med en 0-0-oavgjord i Luxemburg före den förlusten mot kroaterna, så den afrikanska truppen behöver styra upp sitt spel.

Senegal är i en av de jämnaste grupperna i turneringen, eftersom de kolliderar med Colombia, Japan och Polen. Det finns en chans för den här begåvade truppen att ta sig igenom det, men de måste spela bättre än de har spelat under de senaste två veckorna. En sammandrabbning med Sydkorea verkar som den perfekta chansen att öka den dåliga formen, eftersom tigrarna inte exakt kan skryta med mycket av det på sistone.

Vi rekar ett betting tips på Oavgjort, och ett speltips på 1-1.