Nu börjar det bli allvar.

Det har varit en månad med nästan non-stop fotboll i Ryssland, men vi går äntligen in i den sista veckan av action, med klimaxet som kommer i Moskva på söndagen – som två lag tävlar om det högsta priset i fotboll.

Den första av de två semifinalerna har Frankrike, som senast vann turneringen på hemmaplan 1998, som står inför en gyllene generation av belgiska spelare som redan är garanterade att matcha sin bästa någonsin VM-prestation. Den sista och enda gången Belgien tog sig till semifinalerna var i Mexiko 1986, där de eliminerades av Argentina innan de förlorade till ingen annan än Frankrike för 3:e platsen.

Saker har förändrats något fruktansvärt under de 32 åren som gått sedan dess. Faktum är att majoriteten av båda lagens startlinje har blivit födda, uppvuxna och har utvecklats till toppen av sporten under den tiden. Frankrike har en av de mest potenta offensiva krafterna på planeten, men de står inför en belgisk trupp fylld till kanterna med deras gyllene generation av talang.

speltips banner

Belgien har spelat otroligt

Det är Belgien som har varit det bättre laget hittills i sommar. De var dåliga i andra halvleken i kvartsfinalen mot Brasilien, men i första halvleken gick de upp 2-0 upp mot turneringens favoriter. De visade riktig beslutsamhet med att komma tillbaka från 2-0 under mot Japan under de senaste 16, och vann alla tre av sina gruppmatcher.

Frankrike vann förtjänt mot Uruguay utan Edinson Cavani på fredagen, men i all ärlighet kunde det ha gått hur som helst, efter många misslyckade chanser i öppningsfasen. Deras 4-3 seger mot Argentina var ett spännande möte, men återigen framhävdes några stora potentiella problem i deras backlinje. Och medan Belgien dominerade i gruppen, hade Frankrike tur när de slog Australien och Peru och spelade ut en fruktansvärt tråkig oavgjord mot Danmark.

Vi rekar ett betting tips på Belgien 2-1, och ett speltips på Över 2.5 mål.