Botafogo är värdar åt Nacional i torsdagens Copa Libertadores sammandrabbning; Med en plats i kvartsfinalen på spel.

Botafogo

Fogo lyckades få ett resultat

Det är värdarna i som är i förarsätet inför matchen, efter att ha chockat besökarna på hemmaplan i första benet, och vann med 1-0. Nacional dominerade mötet men hur mycket dom än försökte, lyckades dom inte hitta nätet.

Medan “Fogo” såg starka ut defensivt den kvällen, måste de förbättra sina defensiva prestationer på hemmaplan. Jair Venturas män har bara hållit 1 nolla i de sista 7 på Estadio Nilton Santos, och med 6 insläppta i sina sista 2, är disorganisationen i defensiven en verklig oro.

Botafogo är inget att lita på just nu

Laget har en mycket genomsnittlig inhemsk säsong, och visar på inkonsekvens hela tiden, till frustrationen av sina fans. Libertadores är klart huvudfokus för Botafogo nu, men en nervös kväll förväntas. De två sista på hemmaplan har dom förlorat, och till och med en 3-1-ledning med 5 minuter kvar mot nedflyttningshotade Sao Paulo, lyckades på något sätt förvandlas till en förlust, vilket knappast representerar en perfekt förberedelse för den här matchen.

Vi tror att det blir ett jämnt möte, men att båda lagen kommer näta. Vi rekar ett betting tips på BLGM, och ett speltips på 1-1.

Svårt att hitta rätt oddsbonus i betting site jungeln? Vi hjälper dig.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!