Det är all out Brasilien i fredagens Copa Libertadores action; då Santos är värdar åt Atletico PR med en plats i kvartfinalen på spel.

Santos

Santos väntas ta sig till kvartsfinalen

Santos kommer in i matchen som överväldigande favoriter efter en 3-2 seger i första benet. Som poängen föreslår var det ett mycket öppen match, med chanser i båda ändarna, men i slutändan var det Peixe som segrade.

Levir Culpi kan nu känna sig säker på att hans män får jobbet gjort, då dom är i grym form under 65-åringens ledarskap. Över alla tävlingar är Culpis trupp nu obesegrade i 11 och har vunnit 7, och med tanke på att de bara behöver undvika förlust här för att avancera, är det ingen större oro bland hemmasupportrarna inför matchen.

Santos är grymma mot detta motstånd

Ytterligare lugnande för nerverna, är det faktum att deras lag har, anmärkningsvärt, vunnit de senaste 10 hemmamatcherna mot Atletico PR. Du måste gå tillbaka till 2005 för att hitta den senaste Atletico-vinsten i Santos, och med tanke på att Santos redan besegrat besökarna två gånger detta kalenderår, är det rättvist att säga att besökarna står inför ett en uppförsbacke.

Vi rekar därför ett betting tips på en Santos vinst & Över 2,5 mål, och ett speltips på Santos 3-2.

Bettingsidor, oddsbonusar. Svårt att välja? Så svårt behöver det inte vara.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!