Villarreals dåliga start är ett av mysterierna i öppningsveckorna i La Liga, men med hemmafördel för första gången denna säsong kommer de hoppas kunna komma tillbaka på spår här.

Villarreal

Båda lagen lär inte näta

Sammantaget ser de ut att vara i stånd för att packa tre poäng, men att betta att minst ett av dessa lag misslyckas med att näta vekar kunna vara ett smart drag.

Den gula ubåten var enastående i defensiven förra säsongen och släppte bara in 0,87 mål per match i genomsnitt. Endast Atletico Madrid kunde bättre den siffran. Några ganska omfattande skadeproblem hindrade dem före den internationella pausen, och spelade sin roll i en 3-0 förlust mot Real Sociedad, men med förhoppningsvis några män tillbaka och tillbaka på sin hemmaplan bör de vara mycket mer solida defensivt i den här matchen.

Betis offensiv är inte särskilt skrämmande

Real Betis bär inte samma slags hot heller, vilket borde göra saker lite enklare. De var extremt försiktiga på öppningshelgen vid Camp Nou, och såg aldrig riktigt ut som att dom skulle göra mål, och det här bör bli en till match där dom inte spenderar mycket tid på motståndarnas planhalva.

Vi rekar ett betting tips på Båda lagen gör mål – NEJ, och ett speltips på Villarreal 2-0.

Om du vill utöka spelkassan med en tusenlapp, så gör du det hos LeoVegas.