Stor besvikelse för Juventus.

Juventus förlorade Champions League-finalen mot Real Madrid förra säsongen, så när de drogs mot dem i dessa kvartfinaler ville de verkligen få sin revansch och fortsätta i tävlingen denna säsong. Tyvärr verkar det som om de är besegrade igen, då La Liga-jättarna hamrade på dem med 3-0 i Turin i första benet, och har nu en avgörande ledning på Bernabeu.

Real följde detta med en 1-1-oavgjord hemma mot Atlético Madrid, och samtidigt som de har problem i La Liga-titelloppet är deras form i Champions League återigen spektakulär.

Real Madrid ligger 15 poäng efter Barcelona i La Liga, men det är i stor utsträckning på grund av dålig form i början av säsongen. Nyligen har de plockat upp takten, och de har vunnit 11 av sina 13 senaste matcher, och förlorat bara en gång. I Champions League lyckades de inte ens toppa deras grupp eftersom de misslyckades med att slå Tottenham i båda matcherna, men de har sedan slagit PSG både hemma och borta, och spöat på Juventus i Turin.

Juventus har inte imponerat i CL

Juventus chanser i denna ser verkligen tråkiga ut, men de är utan tvekan en otroligt begåvad trupp. De slog Benevento 4-2 hemifrån i helgen, och de har vunnit enorma 17 av sina 22 sista matcher och leder Serie A med fyra poäng.

Trots att de är i kvartfinalen i Champions League har deras framträdanden i tävlingen inte varit imponerande i år. Faktum är att de bara vann fyra av sina tio matcher i tävlingen och förlorade med 3-0 i Barcelona i början av säsongen. Detta är inte bra inför deras andra resa till Spanien.

Det är svårt att se bortom värdarna i den här. Real Madrid har gjort 22 mål i sina senaste sex hemmamatcher, och samtidigt som de också har släppt in åtta gånger, gör deras offensiv mer än upp för det.

Vi rekar ett betting tips på Real 3-1, och ett speltips på Real Madrid & Båda Lagen.