Enorm match för båda.

Det var en känsla av oundviklighet att Aston Villa och Middlesbrough skulle spela mot varandra i play-offs, och i slutändan var det bara ett övertids-mål från Patrick Bamford i Ipswich i helgen som bestämde det. Som två av favoriterna för uppflyttning under försäsongen är insatserna enorma här med båda lag desperata för att undvika en till säsong i Championship.

Lagen har redan mötts tre gånger denna säsong och det har skett gott om överföringar mellan dessa klubbar de senaste åren, vilket bara bidrar till spänningen. Villa och Boro fans har länge undrat vem som fick ut det bättre av Albert Adomah-Adama Traore utbytesavtalet 2016 och den här matchen kan kanske slutligen bevisa svaret.

Vem är starkast?

På ytan har Adomah producerat resultat på en mycket mer konsekvent basis med 14 ligamål den här säsongen för Villa, men han är ute ur form på väg in i play-offsen medan Adama Traore äntligen börjar visa tecken på att han utvecklas till mer av ett komplett paket. Han lägger till en känsla av oförutsägbarhet mot en organiserad klubb, och han är inte den enda Boro mannen som börjar komma i form.

Bamford har också återupptäckt sin målform under de senaste månaderna, men kan få vänta på bänken på grund av Britt Assombalonga här. Anfallaren har gjort mål i 2 av sina sista 3 matcher för att flytta till 15 för säsongen och är sannolikt Boros största hot i detta spel och att spela Assombalonga för att göra poäng när som helst kan vara väl värt det.

Det känns som om Boro har lite mer momentum än Villa. Medan Teessiders vann några viktiga spel och tog 10 poäng från sina sista 4 matcher för att säkra sin play-off-plats, har Villa kämpat lite mer mot säsongens slut.

Vi rekar ett betting tips på Middlesbrough 2-1.