Costa Rica förlorade mot England.

England är färska från en 2-0 seger över Costa Rica, men hur kommer grupp rivalerna Belgien leverera denna vecka? Den centralamerikanska truppen kommer att ha en bättre idé om lagen i sin grupp än de flesta, eftersom de har mött alla dom lagen sedan november. De förlorade 2-1 mot Panama i deras sista kvalmatch, och sedan dess har de mött Tunisien och de Tre Lejonen. Hur kommer det gå i deras slutgiltiga uppvärmningsmatch i Bryssel i veckan?

speltips banner

Costa Rica har inte varit speciellt skrämmande

Alla Panamas grupp G-rivaler har använt Costa Rica som uppvärmning. Men båda lyckades också slå Costa Rica. Enligt oddsen bör Belgien inte ha några större problem mot Costa Rica. Roberto Martinez har dragit in några imponerande resultat i deras öppnande två vänskapsmatcher, som de spelade oavgjort mot de europeiska mästarna Portugal och hamrade på Egypten med 3-0. Kommer den goda formen att fortsätta i deras sista spel innan de åker till Ryssland?

Belgien har imponerat offensivt, men de ser också bra ut i försvaret. Deras byte av de bakre tre har gett dem mycket mer balans, och det är tydligt från deras resultat sedan dess. De har hållit nollan i sex av deras sista sju hemmamatcher, inklusive alla sina sista fyra. De släppte bara in två gånger hemma i kvalen, och vi förväntar oss mer av samma vara här. Deras talang i försvaret verkar vara hämningslöst, så vi tror på en tuff kväll för Costa Rica.

Vi rekar ett beting tips på Belgien att vinna mot noll, och ett speltips på Belgien 2-0.