Barcelona har redan en 4 poängs ledning på toppen av La Liga, och kanske mer signifikant kommer de att gå ifrån 10 poäng från Real Madrid, i några timmar åtminstone, med en seger här.

Barcelona

Enkel match för Barca

Det borde inte finnas någon fara att de inte får den segern, men det finns anledning att tro att det inte blir några cricket-poäng.

Kanske är det mest övertygande för det, att Leo Messi är den enda av deras offensiva spelare att verkligen övertyga denna säsong. Med Neymar nu i Paris och nya signeringen Ousmane Dembélé på behandlingsbordet, minskar deras potential att helt förstöra lag. Formen av Luis Suarez har inte hjälpt heller, och han har varit lika dålig som förut hittills denna säsong också.

Barcelona arbetar från defensiven

De utarmade alternativen har lett Ernesto Valverde till att leka runt med Barcelonas typiska 4-3-3-uppställning. De använde vad som var väsentligen en standard 4-4-2 i Lissabon i mitten av veckan med Messi och Suarez uppe, och det gav en smal 1-0 vinst med ett självmål. Sedan Super Cup, har Barca bara släppt in två gånger i 8 matcher, så defensivt, ser Valverde verkligen ut att ha förbättrat saker och ting, och de ser kapabla ut att hålla nollan här.

I denna rekar vi ett betting tips på Barca 3-0, och ett speltips på Barcelona vinst & Under 4.5 mål.