På ytan ser det här ut som en enkel hemmavinst, då Malmö verkligen sprungit iväg från resten av lagen i Allsvenskan den här säsongen, och Kalmar som försöker undvika nedflyttning.

Malmö FF

Kalmars comeback är imponerande

Men Kalmar har plötsligt funnit lite form och de kommer in i matchen med verkligt självförtroende. Det är fortfarande en stor utmaning för dem att få ett resultat, men det finns anledning att tro att de åtminstone hämtar ett mål.

Efter att ha tagit eländiga 8 poäng från sina 15 matcher, har Kalmar plockat upp maximalt 9 poäng från sina sista 3 matcher och har slutat se dömda ut för nedflyttning, som de nu befinner sig utanför nedflyttningszonen. Det inkluderar en chockvinst mo AIK, men det är fortfarande svårt att förbise deras övergripande prestationer den här säsongen.

Kalmar har spelat uselt på bortaplan hittills

De har förlorat enorma 75% av sina bortamatcher, med bara 0,5 poäng per bortamatch. Endast bottenklubben AFC Eskilstuna har plockat upp färre poäng hemifrån den här säsongen. Trots det har de gjort mål i 62% av sina bortamatcher och de har nätat i alla sina sista fyra ligamatcher, så det finns hopp på dem offensivt i denna.

Därför rekar vi ett betting tips på en Malmö FF vinst & båda lagen gör mål, samt ett betting tips på Malmö FF 3-1.

Inte riktigt den budgeten du hoppats på? Varför inte utvidga den? Oddsbonusar har vi gott om.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!