Bayer Leverkusens 2017/2018-säsong sparkar igång med den 1:a rundan av DFP Pokal, på bortaplan mot tredje divisionens Karlsruher denna fredag.

Bayer Leverkusen

Leverkusens katastrofsäsong kommer innebära nya prioriteringar

Leverkusen blev utan europeisk fotboll för första gången på sex år efter förra säsongens 12:e plats i Bundesliga, så det är ingen tvekan om att de kommer satsa hårt på DFB Pokal. Nya chefen Heiko Herrlich har inte haft det mest imponerande ledarskapet under försäsongen, men hoppet är högt om att en återgång till den europeiska scenen kommer att uppnås under hans ledning.

Karlsruher bör inte vara för svårt motstånd

Karlsruhers 3.Liga säsong har inte börjat lika bra som förväntat, med en seger, en oavgjord och två förluster från sina första fyra matcher, men coach Meister måste vara försiktigt optimistisk. Leverkusen har inte sett riktigt bra ut på ett tag nu och truppen har blivit helt omarbetad efter att Chicharito har flyttat till West Ham, Ömer Toprak till Dortmund, Hakan Calhanoglu till AC Milan och Danny da Costa till Frankfurt.

Vi tror inte att Karlsruher kommer vinna, men dom bör kunna utnyttja denna oorganisation, och vi rekar därför ett betting tips på Bayern Leverkusen vinst & båda lagen gör mål, och ett speltips på Bayer Leverkusen 3-1.

Spelsugen, men ont om cash? Betting sidorna ska nog kunna ge dig en saftig oddsbonus, ska du se! Här borta har dom dom.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!