Lyon började Ligue 1-säsongen grymt då de dunkade på nyuppflyttade Strasbourg med 4-0, men de kommer möta ett tuffare test mot Rennes denna fredagskväll.

Lyon

Lyon fortsätter bra

Lyon visade inga tecken på att spela sämre sedan de förlorade sin talisman Alexandre Lacazette som har sålts till Premier League-laget Arsenal för nästan £50 miljoner. Anfallarna Mariano Diaz och Nabil Fekir lyckades näta ett mål vardera, vilket indikerar på att de kommer att försöka ersätta ovannämnda Lacazette.

Lyon kommer att spela en till säsong i Europa League och kan väl dyka in mer på transfer-marknaden innan fönstret stänger i slutet av månaden. Flera signeringar har gjorts men Memphis Depay, som togs in från Manchester United förra säsongen, skulle kunna vara den nya stjärnan som den nederländska spelaren forsätter att imponera.

Rennes kommer att behöva strukturera om

Rennes har under tiden tagit in nio nya spelare, medans 10 har lämnat Roazhon Park över sommaren. Lagets prioritering måste vara att skapa fler mål efter att de hämtat svaga 36 mål från sina 38 matcher 2016/17. Det kommer att hoppas att Ismalia Sarr och Jordan Tell, signerade från Metz och Caen respektive, kan förbättra den senaste säsongens pinsamma statistik.

I slutändan tror vi att dom här lagen kommer att jämna ut varandra. Vi lägger ett betting tips på Rennes Dubbelchans, och ett speltips på 1-1.

Tight med stålar? Betting sidorna har alltid något erbjudande, varför inte ta en titt?

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!