Detta är en stor match för båda klubbarna, med tanke på deras dåliga starter på säsongen.

malaga

Ingen vinst hittills för något av lagen

Båda gick in i den internationella pausen med två förluster, och en av dem lär få något att fira här. Det är mest sannolikt att det blir Malaga, till stor del för att Las Palmas är mycket dåliga resenärer, och ser ut att ha gått bakåt de senaste månaderna.

Las Palmas på bortaplan skrämmer nog ingen

Las Palmas förlorade enorma 79% av sina bortamatcher förra säsongen i La Liga, och vann bara en gång, i början mot Valencia. Defensivt var de fruktansvärda på bortaplan, och de släppte in 2,58 mål per match i genomsnitt, och de förstärkte verkligen sitt rykte som ett enkelt lag att slå på sina resor till fastlandet. Bedömningen efter deras två matcher denna säsong, är allt väldigt lite har förbättrats. En 5-1 hemmaförlust mot Atletico Madrid i helgen har lämnat dem rotade allra sist i tabellen, och nya chefen Manolo Márquez har ett stort jobb framför sig.

Málaga har inte varit mycket bättre, då de förlorade sina två öppningsmatcher med 1-0 mot Eibar och Girona, två av ligans sämre klubbar. De gjorde lite sena affärer, men tog in i mittfältaren Esteban Rolón och Uruguayanska forwarden Diego Rolan.

Vi rekar ett speltips på en Malaga vinst, och ett betting tips på Malaga 2-0.

Dags att utöka spelkassan? Spana in våra oddsbonusar här.