Det fanns många väldigt optimistiska Hammers-fans innan säsongens början, med signeringarna av Marko Arnautovic och Javier Hernandez som ansågs vara tillräckligt bra för att förbättra deras besvikelse från förra säsongen.

West Hams besvikelse har dock fortsatt

Det har dock inte gått som planerat hittills. West Ham började sin säsong med en dyster 4-0 förlust i händerna på Manchester United innan dom förlorade med 3-2 borta mot Southampton, vilket var till stor del tack vare Marko Arnautovics utvisning i första halvlek.

Slaven Bilics framtid blev kastad i spekulation strax innan den internationella pausen, då hans lag förlorade 3-0 borta mot de nyligen uppflyttade Newcastle. De finner sig utan poäng och har släppt in tio mål på bara tre matcher den här säsongen, trots signeringen av Joe Hart i målet.

Huddersfield har haft en drömstart

Huddersfield kunde inte ha haft en mer annorlunda början på säsongen. Det nyuppflyttade laget är obesegrade efter tre Premier League-matcher, då dom slagit Crystal Palace och Newcastle och spelat oavgjort hemma mot Southampton, och de har redan byggt upp en ordentlig distans mellan dom och nedflyttningszonen.

Vi rekar ett betting tips på Huddersfield Dubbelchans, och ett betting tips på Huddersfield 2-0.

Om du vill uppdatera dig om vilka oddsbonusar som är heta just nu, kika här.