Polens turnering sätter igång snart.

Polen går in i tisdagens match och vill ha en seger under sitt bälte inför sin VM-öppningsmatch. Det är bara sju dagar mellan deras slutliga vänskapsmatch och deras match mot Senegal i Moskva. Kommer de att gå in i den matchen efter en seger, eller kommer de att bli chockade av Litauen i veckan? Deras första match i turneringen kommer sannolikt att bli ett nyckelspel, så vi tror att Polen måste avsluta sina förberedelser för Ryssland med en seger, speciellt mot ett lag som verkligen kämpade för deras chans att få kvalificera sig.

speltips banner

Polen kan vinna gruppen

Polen har en chans att vinna Grupp H, särskilt som deras främsta rival är Colombia. Men deras 2-2-match mot Chile förra veckan verkade som ett bakslag. De har inte varit fantastiska i deras uppvärmning för turneringen, så deras sista match behöver gå bra. Deras plan under deras senaste turneringar har varit att luta sig tillbaka och suga upp trycket, så de kommer säkert att behöva använda den stilen här. Deras turneringsmatcher kommer sannolikt att vara täta, så polackerna behöver en stark uppsättning i defensiven.

Litauen går in i denna efter en förlust mot ett annat lag som tog sig till turneringen, eftersom de förlorade 1-0 mot Iran i helgen. Det följde en oavgjord mot Lettland och en förlust mot Estland, så de kommer sannolikt att kämpa mot ett Polen som dominerade sin kvalgrupp. Värdarna vann alla sina hemmamatcher på väg till Ryssland, medan de var obesegrade hemma på väg till Euro 2016 också.

Vi rekar därför ett betting tips på Polen 2-0.