Brighton säkrade sin återgång till engelska fotbollens toppdivision förra säsongen efter 25 års frånvaro, och de börjar med en av de svåraste matcherna för säsongen.

Manchester City

Manchester City har enorma resurser

Det är rättvist att säga att mycket har förändrats i fotbollen sedan deras senaste Premier League-säsong 1983, och Manchester City är en av de sakerna.

Besökarna har spenderat nästan 200 miljoner pund på nya spelare i sommar, med nästan 150 miljoner pund som hamnat på backlinjen. Två av dem signeringarna förväntas vara med i dag när Kyle Walker och Danilo tar till fältet.

Brighton kanske inte har haft samma utgifter som Manchester City, men de har gjort några potentiellt användbara signeringar. Mittfältaren Davy Propper är det stora namnet bland dem, medan den tidigare Valencia mannen Matthew Ryan har gått med.

Lär bli en jobbig återintroduktion till högstadivisionen

Dessvärre, kommer det inte att räcka långt. Vi tror att Man C kommer köra över sina motståndare i denna, och ge dem en riktigt jobbig introduktion tillbaka i PL.

Vi rekar ett betting tips på Manchester City och över 2,5 mål, och ett speltips på Manchester City 4-1. Samt Leroy Sane att göra mål när som helst.

Ont om deg? Betting sidorna har alltid något bra erbjudande, det är ju bara ta en titt.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!