Chelsea satte igång sin säsong förra helgen med en underprestation på Wembley mot Arsenal som slog dem till FA Cupen igen i maj.

Chelsea

Ingen imponerande prestation mot Arsenal

Matchen slutade 1-1 efter 90 minuter, med något ganska märkliga val av straffläggare från Antonio Conte, vilket gav Arsenal sin första trofé för säsongen. Jag tycker att det är rättvist att säga att Thibaut Courtois inte kommer att komma tillbaka i toppform någon gång snart.

Det finns mycket press på Chelsea den här säsongen. De såg bekvämt ut när de plockade Premier League-titeln förra säsongen, men deras återintroduktion till Champions League och ett antal sommaravgångar har satt tvivel på deras förmåga att försvara titeln. John Terry har lämnat klubben och Diego Costa förväntas avgå snart, medan Nemanja Matic har släppts, trots Contes uppenbara motvilja att sälja honom.

PL-vinnarna har gjort några schyssta signeringar

Blues har tagit in mer än tillräckliga ersättningar i form av Antonio Rudiger, Tiemoue Bakayoko och Alvaro Morata, men det återstår att se om de snabbt kan anpassa sig till livet i Premier League.

Chelseas försäsong var en ganska tråkig affär också, då de förlorade mot Bayern München och Inter Milan efter en 3-0 seger över Arsenal. Den här korta sommarsäsongen kan innebära att dom ligger efter lite i form.

Burnleys bortaform kostade dom nästan sin plats i Premier League förra säsongen, då dom bara vann en bortamatch på hela säsongen.

Vi rekar tre tips idag.

Ett betting tips på Chelsea & båda lagen gör mål, då Burnley faktiskt är duktiga offensivt.

Ett speltips på Chelsea 3-1.

Och en rek på att Gary Cahill gör mål när som helst, då han ser riktigt vass ut, som vanligt.

Tomt i spargrisen? Ta vara på våra oddsbonusar då, det är busenkelt och ger dig massvis mer att spela för.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!