Crystal Palace uthärdade en till flört med Premier League-nedflyttning förra säsongen, innan deras comeback mot slutet, och de slutade sju poäng över nedflyttningszonen, men de kommer hoppas att undvika det testet helt och hållet denna säsong.

Crystal Palace

Ny coach med nya möjligheter

Eagles har tagit in Frank de Boer som sin nya chef, och han återförenas med högt rankade försvararen Jairo Riedewald, som de siktar på att stärka backlinjen. Chelseas Rubens Loftus-Cheek har också kommit in på lån, och det är svårt att förneka att båda dessa nya ankomster väsentligt förstärker truppen.

Palaces försäsong har varit väldigt lågmäld, dock. De slog Maidstone United och West Brom, men har förlorat mot Liverpool och spelade oavgjort mot Metz och Schalke nyligen. Inget av dessa är särskilt oroande resultat, men inget är särskilt uppmuntrande.

Huddersfield kommer välförberedda

Huddersfield har haft en längre sommarsäsong, och har förberedde sig med vinster över Accrington Stanley, Bury och Barnsley, och spelade oavgjort mot Stuttgart och Torino, och förlorade mot Sandhausen och Udinese.

Vi rekar et betting tips på över 2,5 mål i denna, då båda lagen inte kommer hålla tillbaka på något så här tidigt i säsongen, samt ett speltips på Crystal Palace 2-1.

I behov av att utvidga budgeten lite? Det finns alltid sätt att göra det. Oddsbonusar är något vi erbjuder för att hjälpa till med det bekymret.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!