Southamptons säsong var en svår sådan förra gången, även om de lyckades sluta 8:a i tabellen till slut.

Southampton

Det vart ingen rolig säsong för Southampton-fansen

De kämpade för att anpassa sig till livet utan Ronald Koeman och Sadio Mane, och dom gjorde bara 41 ligamål på hela säsongen, och hanterade bara 17 på hemmaplan. Detta gav dem den 4:e sämsta hemmastatistiken i ligan, så de kommer att behöva förbättra det den här säsongen.

Trots det har du inte signat några bra offensiva spelare, då centerbacken Jan Bednarek och mittfältaren Mario Lemina är deras enda förvärv. De har också sålt Jay Rodriguez, och verkar starkt beroende av Charlie Austin och Manolo Gabbiadini inför den här säsongen.

Swansea undvek precis nedflyttning förra säsongen tack vare en sen uppgång i resultaten, men det förväntas ha en till svår säsong i år. De har signat Roque Mesa för att stärka mittfältet, och förde in den högt rankade Chelsea-spelaren Tammy Abraham, men hotet att förlora Gylfi Sigurdsson finns fortfarande.

Kan bli riktigt ont om mål i denna

Fyra av Southamptons fem senaste Premier League-hemmamatcher såg färre än tre mål i förra säsongen, liksom alla Swanseas senaste fem på bortaplan. Mellan dem gjorde de tre mål i dessa tio matcher, och Southampton hittade inte nätet under hela tiden. Detta gör att vi rekar ett speltips på under 2,5 mål, och ett betting tips på 0-0.

Dags att utvidga bettingkassan med en oddsbonus? Ja, varför inte liksom? Såna har vi gott om.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!