Bayern München går in i varje match och förväntar sig att vinna, men deras vinnande början på säsongen kom till ett abrupt slut i lördags då de sprang ut som 2-0 förlorare mot de utmärkta Hoffenheim.

Bayern München

Bayern München kommer komma tillbaka starkt

Detta följde från två Bundesliga vinster och en straffseger i tyska Super Cup, så det är långt ifrån en kris för dem.

Bundesliga-jättarna har varit ganska tysta under sommaren, och har bara tagit in Corentin Tolisso, Serge Gnabry och Niklas Sule, tillsammans med låneundertecknandet av James Rodriguez och den permanenta affären för Kinsgley Coman. Under tiden sprutade de europeiska stormakterna omkring hundratals miljoner i överföringsavgifter, så vi kan få se dem falla bakom i Champions League-loppet denna säsong.

Bayern ha några otroliga spelare i sin trupp

Bayern München kommer inte vara alltför oroliga inför sina chanser idag. De förväntas vinna bekvämt, för trots att de inte har spenderat lika mycket pengar som Barcelona och PSG, har de fortfarande några spelare i världsklass att förlita sig på.

Det här skulle kunna bli en barnlek, framför allt om Lewandowski har rätt dag. Vilket vi tror.

Vi rekar ett betting tips på Robert Lewandowski att göra mål när som helst, och 5-1 till Bayern München. Och ett speltips på Bayern München Över 4.5 lagmål, samt Bayern München -2.50 Asian Handicap.

Glöm inte att vi hjälper er navigera i oddsbonus-djungeln, om ni behöver hjälp.