Juventus dominerar i Italien

Juventus var i utmärkt form som de plockade en 4-0 seger över AC Milan på onsdagskvällen, när de vann Coppa Italia. Medan de åkte ut i sista åtta i Champions League, har den gamla damen av italiensk fotboll inte förlorat sin magi hemma, eftersom de fortsätter att dominera. Deras framgång har lett många att föreslå att Max Allegri kommer att söka en ny utmaning efter att ha haft sådana resultat med Juve, men kommer han först att landa ännu en ligatitel med sin nuvarande trupp när de besöker huvudstaden på söndagskvällen?

Ännu en dubbel

Juventus är i stort sett garanterade titeln, eftersom de skulle behöva förlora 5-0 i sina två sista matcher för att ge Napoli någon chans att slå dem på målskillnad. När de äntligen kommit över linjen i en svår säsong, har de förseglat ännu en liga och cup dubbel. Detta kommer att bli det fjärde raka året där Juve har vunnit båda de stora italienska troféerna, och Allegri har landat dem i varje säsong med klubben sedan han tog ansvaret 2014. För att göra det mer imponerande hade de bara vunnit två dubblar i hela sin historia innan han tog ansvaret.

Med Juventus sex poäng före Napoli, är allt de behöver ett poäng från denna resa för att säkra titeln. Under tiden fortsätter Roma deras jakt för en Champions League plats, och de kommer att garanteras en topp fyra finish med ett poäng här. Med det i åtanke är det svårt att tro att detta inte slutar oavgjort, även om det finns en rivalitet mellan dem. Speciellt Giallorossi skulle nog nöja sig, då de förlorat alla utom ett av sina möten med Serie A:s nio bästa. Med tanke på det, rekar vi ett betting tips på 1-1, och ett speltips på Båda Lagen Gör Mål.