Två av Ligue 1s tungviktare möts denna fredagskväll när titelinnehavarna Monaco reser till Lyon.

 

Lyon spelar alldeles för många oavgjorda

Båda lagen är i stark form men aningen oförutsägbara än så länge den här säsongen, men paret har gjort många mål i de första två månaderna av säsongen. Lyon har blivit oavgjort-specialister, med fyra oavgjorda från deras senaste fem matcher, och de förlorade den andra matchen mot ligaledarna och favoriterna för att vinna mästerskapet, PSG.

Monaco kan ta vara på ett Lyon som läcker mål

Vad som är oroande för Lyon är att de har släppt in 13 gånger på bara åtta matcher, vilket är för högt för ett lag som strävar efter att kvalificera sig till europeiska tävlingar igen i maj. Å andra sidan har de plundrat in 17 mål själva, vilket visar att Lyon hittills inte har kämpat för att hantera förlusten av stjärnan Alexandre Lacazette, som såldes till Premier League-laget Arsenal över sommaren. Den unga anfallaren Nabil Fekir ser ut att ha trängt in i Lacazettes skor utan problem och har hittills gjort fem mål. Lyon kommer att behöva honom att fortsätta göra mål om de ska ha någon chans att nå en topp fem finish.

Vi rekar ett betting tips på honom att göra mål när som helst, och ett speltips på Monaco Över 1.5 Lag mål, och Monaco 2-1.

Få pengarna att räcka betydligt längre med en glödhet oddsbonus!