7:e placerade Östersund kan klassificeras som ett mitten av tabellen-lag, men med tanke på att de bara är 3 poäng från 2:a plats, är det kanske att ta i lite.

Östersund

Östersund har verkligen lirat bra i Europa League

De har haft den bättre säsongen ut av dessa två klubbar, men deras långa europeiska säsong kan börja få effekt nu, eftersom det bara är 1 seger på 6 ligamatcher för dem. Inkonsekventa Hammarby skulle kunna dra nytta av det här, men totalt sett ser värdet ut att finnas i att båda lagen gör mål.

Det har varit fallet i 8 av Hammarbys sista 11 ligamatcher. Båda lagen har skett i 72% av deras Allsvenskan matcher denna säsong och i massiva 78% av deras hemmamatcher. Därför har Tele2 Arena varit en bra plats att göra mål. Hammarby har nätat 1,89 per match på sin egen plan, vilket är imponerande, men de har bara hållit nollan i 11% av deras Allsvenskan matcher denna säsong, så det är tydligt vart deras problem ligger.

Två lag som kan näta

Östersunds matcher har också tenderat att producera mål. Båda lagen har skett i 67% av deras ligamatcher denna säsong, men som deras motståndare har de kämpat för att hålla nollan. Bara 11% för dom också faktiskt, fast av deras bortamatcher, men de har lyckats med 1,44 mål per bortamatch, vilket i själva verket är mer än vad de lyckats med framför sina egna fans.

Allt som allt rekar vi ett speltips på att Hammarby vinner med 2-1, och ett betting tips på båda lagen gör mål.

Vill du ha mer deg i kassan? Oddsbonusar är svaret på det bekymret!

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!