Detta ser ut att bli en bra match mellan två lag som ligger mitt i striden vid tabellens övre ände.

Djurgården

Vem blir 2:a i Allsvenskan?

Malmö ser ut att ha titeln plockad, men 2:a platsen är verkligen öppen och detta par är bara 1 poäng från den positionen inför denna match. De senaste matcherna som involverat dessa två klubbar indikerar på en underhållande match med gott om mål.

Norrköping är inte i bra form dock, då 3 av deras sista 4 matcher har slutat i förlust, och de var oövertygande vinnare hemma mot nedflyttningshotade klubben AFC Eskilstuna förra gången. De har bara misslyckats med att göra mål i 1 av deras sista 10 matcher i alla tävlingar i alla fall, och med hemmafördelen borde de plocka minst ett mål här. Men de verkar ha blivit sämre defensivt under den senaste månaden, och släppte in 4 mål mot Göteborg sist.

Djurgården är i riktigt bra form

Djurgården kommer däremot in i matchen med 4 segrar från sina sista 6 i ligan, och de ser ut som de mest sannolika vinnarna. De är mycket välutrustade för att dra nytta av Norrköpings senaste defensiva felaktigheter. Deras genomsnitt på 1,78 mål per match denna säsong är den bästa siffran i Allsvenskan och 61% av deras matcher har producerat över 2,5 mål totalt.

Båda lagen har skett i 62% av deras bortamatcher, och det är oftast fallet när dessa klubbar möts.

Vi rekar ett betting tips på Båda lagen gör mål & Över 2,5 mål, och ett speltips på Djurgården 3-1.

Tomt på sparkontot? En oddsbonus har en tendens att få dina pengar att räcka betydligt längre.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!