Norwich och Sunderland förblir i viss utsträckning okända i deras kvalitet, vad gäller The Championship.

Norwich

Massvis med nya tyskar

The Mackems har en mycket utarmad trupp och fortsätter från en torr Premier League-säsong, och finner sig även nu under Simon Grayson. Norwich valde under tiden en förändring i riktning också, med en ny tysk tränare i form av Daniel Farke, och han har lagt till fyra av sina landsmän till laget. De tidiga tecknen har varit ganska positiva och de kommer att tycka att de har alla möjligheter för 3 poäng i denna.

Det vart en jämn match mot Fulham

The Canaries plockade upp ett värdefullt poäng i en tuff match mot Fulham på öppningsdagen, tack vare en sen utjämning från ersättaren Nelson Oliveira. Att döma från hans firande, var han inte supernöjd at blivit lämnad kvar på bänken, men Daniel Farke gjorde det mycket tydligt vem som är chef genom att lämna honom ute helt och hållet i mitten av veckan. Vart det lämnar den portugisiska anfallaren är det upp till vem som helst att gissa, men Norwich har alternativ i offensiven, och massor av målskapande mittfältare, så den nya chefen har råd att ta den ståndpunkten.

Allt som allt bör Norwich ha denna. Dom har en riktigt stark, offensiv trupp. Vi rekar ett betting tips på en Norwich vinst, och ett betting tips på 2-1.

Dags att expandera lite, pengamässigt? Oddsbonusarna har du här borta.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!