Manchester United återvände till tävlingsmatcher för den nya säsongen i veckan, då de utmanade UEFA Super Cup mot Champions League-vinnarna Real Madrid.

Manchester United

Kunde gått sämre mot Real

Som många förutspådde förlorade de mot den ostoppbara La Liga-jätten, men de förlorade bara 2-1 i slutändan.

Nu satsar Jose Mourinho på den nya Premier League-säsongen, och han vill utmana för titeln med Manchester United. Han har gjort betydande drag i överföringsmarknaden för att förbättra dom chanserna, och har tagit in Romelu Lukaku, Nemanja Matic och svenska Victor Lindelöf för en betydande summa.

West Ham bygger om

West Ham föll tillbaka till jorden förra säsongen efter en mycket imponerande säsong 2015/16, men Slaven Bilic har arbetat med att lösa sina problem under sommaren. Han har tagit in Marko Arnautovic och Chicarito, och den sistnämnda kan visa sig vara säsongens kap för bara 16 miljoner pund. Han kommer sannolikt att möta sin tidigare klubb på söndag, och med tanke på att Hammers gjorde mål i 15 av sina 19 bortamatcher förra säsongen tror jag att de kommer att kunna hitta nätet här.

West Hams problem ligger i andra änden av planen. Dom släppte in 33 mål förra säsongen, och dom bör inte kunna hålla Man U ute i denna.

Vi rekar ett betting tips på att båda lagen gör mål, och ett speltips på 2-1 United.

Tomt i kassan? Slå till på en oddsbonus, för att slippa det problemet.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!