Newcastle United säkrade en snabb återgång till Premier League förra säsongen, vilket var väntat med tanke på deras begåvade trupp, och det faktum att de hade Rafa Benitez vid rodret för en hel säsong.

Newcastle

Newcastle blickar framåt

Den tidigare Liverpool-chefen förblir ansvarig, och även om det finns rykten om frustration på grund av brist på överföringsaktivitet, kommer fansen från Toon att vara mycket optimistiska för den kommande säsongen.

De har gjort några nya förvärv, bland annat Norwich-spelaren Jacob Murphy, och tidigare Spanien-baserade försvararen Florian Lejeune och Javier Manquillo. De har också säkrat Christian Atsu permanent efter hans lån förra säsongen, men det verkar som om Benitez skulle vilja att en stjärnspelare går med och hjälper hans lag till att vinna.

Spurs är bra på bortaplan

Spurs avslutade säsongen med bra bortastatistik förra säsongen, men de höll bara nollan 3 gånger under de senaste 14 bortamatcherna i Premier League. De gjorde mål i 11 av dessa, men med Newcastle-mål i var och en av deras 14 senaste matcher, lär inte Mauricio Pochettinos män kunna hålla nollan dom heller.

Därför rekar vi ett speltips på att båda lagen gör mål, och ett betting tips på 2-2.

Vill du har mer pengar att betta för? Inga problem, oddsbonusar har vi i överflöd.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!