Tottenhams debutsäsong på Wembley i Champions League förra säsongen gick inte särskilt bra, eftersom de slutade 3:a i sin grupp efter en massa besvikande uppvisningar.

Tottenham

Tottenham har en svår grupp

De har det ännu svårare under den här säsongen, med alla sina hemmamatcher på Wembley och en grupp inklusive Real Madrid och Borussia Dortmund.

Det är rättvist att säga att de inledande få Premier League-matcherna på Wembley inte riktigt har gått enligt plan för dem heller. De förlorade 2-1 mot Chelsea först och följde det med en besvikande 1-1-match mot Burnley. Under tiden har de vunnit båda sina bortamatcher mot Newcastle och Everton, så deras nya hem spelar definitivt roll.

Dortmund har gjort bra förhandlingar i sommar

Borussia Dortmund såg en av sina stigande talanger lämna för Barcelona i sommar, men de 100 miljoner pund som de hämtade var förmodligen värt det, och deras undertecknande av Andriy Yarmolenko är en bra affär. De har också tagit in Manchester Citys Jadon Sancho och gav honom nummer sju, och samtidigt som han ännu inte har spelat för sin nya klubb, är han definitivt en att hålla utkik efter.

I denna rekar vi ett speltips på Borussia Dortmund Dubbelchans, och ett betting tips på Dortmund 2-1.