Fortsätter trenden?

Real Madrid plockade oöverträffade två Champions League-troféer i rad förra säsongen när de fortsatte sin dominans i Europa, men den här säsongen finns det sprickor som börjar visas i deras stjärntrupp.

Faktum är att, trots att det bara är februari, ser Champions League ut som deras enda realistiska chans att vinna någon trofé den här säsongen. De blev chockerande utslagna av Copa del Rey av Leganes i januari, och de ligger för närvarande 3:a i La Liga med ett 16-poängsunderskott på Barcelona högst upp.

Otrolig säsong.

PSG har varit i sensationell form denna säsong och har vunnit 14 av deras senaste 15 tävlingsmatcher. De vann fem av sina sex gruppspel i Champions League, inklusive en 3-0 seger över PSG, och gjorde totalt 20 mål i dessa sex matcher.

Borta från hemmet har de tappat tre gånger denna säsong totalt, spelat oavgjort två gånger och vunnit alla övriga 16 matcherna. Med tanke på att Real Madrid har förlorat tre av sina sex sista hemma, ser PSG Draw No Bet ut som ett bra val här, tillsammans med ett betting tips på 2-1.