Liverpool har inte levt upp till hypen

Liverpools fans hade höga förväntningar på 2017/18-säsongen med återkomsten av den skadade Sadio Mane och ankomsten av Mohamed Salah, för att inte tala om att de behöll Phillipe Coutinho, trots hög efterfrågan. Men hittills har deras höga förhoppningar inte blivit uppfyllda, och det ser redan ut som en till underväldigande Premier League-säsong är i horisonten.

Innan den internationella pausen spelade de ut en 1-1 oavgjord mot Newcastle för att fortsätta sin period av dålig form. Anfield-laget har nu vunnit en av sina sista sju matcher i alla tävlingar, med fyra oavgjorda och två förluster. Sammantaget den här säsongen har de vunnit fem, spelat fem oavgjorda och förlorat två, och befinner sig ute ur ligacupen, och i dålig position i sin Champions League-grupp.

United har dominerat

Manchester United kommer att ta vara på möjligheten att dra nytta av detta också, och de har definitivt eldkraften som behövs för att göra det. Besökarna har nätat enorma 32 mål i sina tio tävlingsmatcher hittills den här säsongen, där de inte misslyckats med att göra mål i någon av dem, och där de vunnit alla utom en av dem.

Visserligen har deras fixturlista inte fyllts med tuffa matcher, men det har varit en mycket imponerande början på säsongen som har lämnat dem på 2:a plats i Premier League, och i toppen av sin Champions League-grupp.

Liverpool är fortfarande ett svårt lag att slå, dock, och deras tre senaste matcher på Anfield har slutat oavgjort, så det är vad vi rekar idag.

Vi rekar också ett betting tips på Båda Lagen Gör Mål, och ett speltips på 2-2.

Om du vill utöka spelbudgeten kan vi alltid rekommendera en grym casino bonus.