City fick en skakig början

Med alla sina sommarutgifter och deras redan världsklassade spelare sågs Manchester City som försäsongs-favoriter för Premier League-titeln, men tvivel krypte in i mer än några sinnen, eftersom de blev frustrerade av Brighton innan de plockade de tre poängen, och sedan misslyckades de med att slå Everton hemma i deras öppnande två matcher, innan det krävdes ett mål i sista minuten mot Bournemouth.

Det tvivlet började dock dämpas när de hamrade på Liverpool med 5-0 på The Etihad, och sedan dess har de inte förlorat mot någon i alla tävlingar. Deras 1-0 seger borta mot de regerande mästarna Chelsea före den internationella pausen gjorde det åtta segrar på rad i alla tävlingar, och även utan den skadade Sergio Aguero har de kunnat förlita sig på Gabriel Jesus.

Nu bara dundras det in mål

Ännu mer överraskande än de 30 målen de har gjort i sina tio tävlingsmatcher är deras nyfunna defensiva stabilitet. De har bara släppt in tre mål denna säsong, och har hållit nollan i var och en av sina sista fyra ligamatcher, vilket förvisat misstankarna om deras defensiva bräcklighet.

Vi rekar ett betting tips på Manchester City att vinna mot Noll på grund av det, och ett speltips på Man C 4-0.

Casino bonusar har vi gott om, dom hittar ni här!