Dessa två lag befinner sig låsta i mitten av tabellen.

Elfsborg

Elfsborg är riktigt bra hemma just nu

De är båda mycket närmare den europeiska fighten än nedflyttningsfighten, och det finns anledning för fans av båda lagen att vara optimistiska när säsongen går in i den kritiska delen. Elfsborg har varit ganska starka hemma den här säsongen, särskilt på sistone, och värdet i denna ser ut att hamna med dom.

De har vunnit 4 av sina senaste 5 hemmaligamatcher och 56% av deras hemmamatcher totalt den här säsongen i Allsvenskan. De har samlat in 1,78 poäng per match hemma, till stor del tack vare utmärkta 2.11 mål per hemmamatch. De har också fortfarande den bästa övergripande målstatistiken i Allsvenskan, så det kommer att finnas gott om saker för det besökande försvaret att oroa sig för här

Göteborgs inkonsekvens kommer straffa dom

Elfsborg har också förbättrats i andra änden, och de har hållit nollan i 3 av de senaste 4 hemmamatcherna. Därför är det här en riktigt svår uppgift för ett inkonsekvent Göteborg. De spelade en imponerande 2-1 vinst över AIK förra gången, men det är värt att överväga att de inte har vunnit två matcher i rad på hela säsongen innan du lägger pengar på dem här.

De har förlorat 56% av sina bortamatcher denna säsong också, så de är inte de mest övertygande på bortaplan. Mot ett Elfsborgs i denna form kommer dom få det svårt.

Vi rekar ett betting tips på att Elfsborg vinner, och ett speltips på 2-0.

Sugen på att få lite med pengar att spela för? Bettingsidor och oddsbonusar går ju hand i hand, det e bara ta en titt.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!