Detta är en stor match för GIF Sundsvall som för närvarande befinner sig på platserna för nedflyttnings-playoffs i Allsvenskan.

Sundsvall

Sundsvalls envisa attityd kan löna sig

De har slitit fram några resultat på sistone, så kommer att resa med en viss grad av självförtroende. Häcken har den bättre säsongen av de två, men de har verkligen kämpat för konsekvens hemma, och det finns anledning att tro att besökarna kan få ett resultat här.

Värdarna är så korta som 4/9 för att vinna med några spelbolag, och det ser väldigt kort ut av många anledningar. För det första har de bara vunnit 33% av sina hemmamatcher denna säsong, och har bara plockat 1.33 poäng per hemmamatch.

Sundsvall fungerar på bortaplan

De har spelat bättre på vägen, så det verkar verkligen vara några mentala demoner när det gäller att spela framför sina egna fans. De kommer in i den här matchen på 6:e plats, men har tagit bara 4 poäng från sina senaste 4 hemmaligamatcher.

Sundsvall har undvikit förlust i 56% av sina bortamatcher, vilket är grymt för ett botten 3 lag. Häcken har dessutom gjort bara 1.11 mål per match på hela säsongen i genomsnitt, så dom är inte ett speciellt stort hot.

Vi rekar därför ett betting tips på GIF Sundsvall +1.00 Asian Handicap, och ett speltips på 1-1.

Lite mer deg att betta för hade väl inte skadat direkt? Oddsbonusar från betting sidorna har vi gott om, och dom det är busenkelt att hämta en.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!