Zorya tog den tredje platsen i ukrainska Premier League förra säsongen och slutade före Olimpik Donetsk, FC Oleksandriya och Chornomorets Odesa.

Östersund

Zorya hade ett långt europeiskt uppehåll

Värdarna gjorde sin europeiska debut 1973, men deras nästa deltagande tog över 40 år, då de i 20114/15 säsongen förlorade i slutspelet i Europa League-kvalificeringen och det samma hände den följande säsongen, men de har tagit sig till gruppspelen i de två senaste säsongerna.

Östersund har dykt upp snabbt

Östersund gör sin europeiska debut bara en säsong efter att de gjorde sin debut i Allsvenskan, där de slutade åttonde och chockade nationen genom att lyfta Svenska Cupen. Det finns ett par engelska spelare i besökarnas trupp, tidigare York forwarden Jamie Hopcutt och ex-Darlington 1883 mittfältaren Curtis Edwards.

Zorya har fyra brasilianska spelare i sin lag, och av dem är Paulinho som har sett bäst ut och producerat mest på planen. Nummer elva är en en offensiv spelare som kan hjälpa till med mål såväl som att slänga in några av hans egna, och besökarna måste hålla noga koll på honom idag.

Med 4 förluster och bara 2 vinster i deras senaste 6 matcher, är hemmalaget inte i någon vidare form just nu.

I denna rekar vi svensk vinst, och ett betting tips på Östersund Dubbelchans, och Östersund 1-0.