Millwall kommer att hoppas att den här matchen blir deras första seger tillbaka i Championship.

Millwall

Millwalls motstånd har sett bättre ut än förväntat

Innan säsongen startat tittade de säkert på deras öppningsmatcher och trodde att de hade en ganska anständig start framför sig, men den här matchen ser plötsligt ser lite knepigare ut, då besökarna har haft en utmärkt start på säsongen. Sammantaget ser det ut som att det kommer bli en match med få mål.

Alla Millwalls tre tävlingsmatcher hittills denna säsong har producerat under 2,5 mål. De kommer vara glada över att de har sett ganska fasta ut på baksidan hittills den här säsongen, och det är svårt att se dem vara i fel ände av många stora förluster, även om de kommer att anses som underdogs de flesta veckor. De är favoriter här dock, och då de höll nollan i 75% av sina hemmamatcher förra säsongen, borde de kunna hålla Ipswichs attack ganska tyst.

Ipswichs offensiv har fortfarande en poäng att bevisa

Det är svårt att se att Ipswich blir alltför produktiva denna säsongen. De har alternativ i offensiven, men trots framgång i andra ligor, har ingen av deras forwards riktigt åstadkommit något på denna nivå, och det är en oro. De mötte ett riktigt ur-form Barnsley sist, så det här kommer bli svårare.

I denna rekar vi ett speltips på Under 2,5 mål, och ett betting tips på 1-1.

Lite tråkigt med pengar att betta för just nu? Du vet väl att du kan plocka hem en insättningsbonus på 100% på upp till 1000kr hos LeoVegas just nu? Inte nog med det, du får dessutom 200kronor i gratisspel!