Trots försiktig försäsongs-optimism vart det mer elände när Villa spelade i lördags, då Steve Bruces män kraschade in i en 3-0 förlust mot Cardiff.

Aston Villa

Villa måste komma tillbaka i denna

De kommer att vara desperata för ett omedelbart svar på det i denna, på en plan där de har bra statistik, men det blir inte lätt mot ett Reading som precis missade uppflyttning förra säsongen. Sammantaget ser det ut som att värdet finns i BLGM här.

Defensiva tabbar kan skapa många mål

Att döma av oddsen förväntar sig spelbolagen inte nödvändigtvis en match med många mål, men det finns anledning att tro att vi kan få se ett gäng. Villas defensiva uppvisning i helgen är en av dom. Trots tillägget av John Terry ställde de förmodligen fram sin sämsta defensiva prestation sedan de sjönk ner till den här nivån, då bland annat James Chester och Alan Hutton hade en eländiga eftermiddag mot ett livligt Cardiff-anfall.

Som Villa saknar Royals några nyckelspelare och har inte haft en bra början på säsongen. De förlorade på öppningsdagen och kunde bara klara ett poäng i lördags, trots att Fulham vart reducerade till 10 män i öppningsminuten. Defensivt är de inte så övertygande, med 1,39 mål per match insläppta förra säsongen, vilket var sämst i top 6.

Vi rekar ett betting tips på att Båda lagen gör mål, samt ett speltips på Reading 2-1.

Du vet väl att LeoVegas storsatsar just nu? Hämta en oddsbonus på 100% upp till 1000kr, och just nu får du även 200kr extra i gratisspel. Helt perfekt om du vill utöka kassan.