Celtics säsong går precis som Brendan Rodgers antagligen hade planerat den i detta tidiga skede, då de fortfarande är kvar i Champions League och de startade sitt titelförsvar i skotska Premiership på ett ganska övertygande sätt.

Celtic

Celtics försvar har förstärkts

De har redan spelat ett par Champions League-kvalmatcher denna säsong, och slog rivalerna Linfield 6-0 aggregerat, men kämpade mer mot det norska laget Rosenborg. De kunde bara klara en 1-0 aggregerad seger över dem, och sedan dess har det blivit tydligt att Rodgers fokuserar på att förbättra Celtics försvar i år.

Värdarna började sin ligasäsong med en 4-1 seger över Hearts, och har sedan hållit nollan mot Kilmarnock i League Cup och Partick Thistle i Premiership. Lägg till fyra nollor i Champions League och de börjar se ut som en mycket väletablerad defensiv enhet.

Astana är inget lag att räkna med i CL

Astana har endast vunnit 1 bortamatch någonsin i Champions League, och dom står inför ett Celtic som har vunnit 7 av deras senaste 11 hemmamatcher i tävlingen.

Då Celtics försvar imponerat så mycket på sistone, förväntar vi oss inte mål i båda ändar. Vi rekar ett betting tips på en Celtic vinst & Under 2.5 mål, och ett speltips på Celtic 2-0.

Skulle du behöva lite mer klirr i kassan? Kika över till LeoVegas, som har säsongens bästa oddsbonus hittills!! Få upp till 1000kr extra att spela för.