Napoli är tillbaka i Champions League för andra säsongen i rad i år, men de har inte fått de enklaste matcherna för att försöka ta sig till gruppspelen.

Napoli

Nice står inför en utmaning i denna

Nice har varit väldigt imponerande under de senaste säsongerna och det bör bli en svår match för ett Napoli som startar sin säsong idag.

Italienarna har haft en ganska blandad försäsong, och slog en trio av mindre lag innan de spelade oavgjort mot Chievo och Bournemouth, och förlorade mot Atletico Madrid, för att sedan slå Bayern München och Espanyol. De har verkligen utmanat sig och bör vara väl förberedda, men deras brist på transferaktivitet är en oro för deras fans om de ska stänga klyftan mellan dom och dominerande Juventus i Serie A.

Napoli har en stark trupp, även om den skulle kunna utvidgas

Napoli har bara tagit in Adam Ounas från Bordeaux, med Nikola Maksimovic och Marko Rog förenar sig permanent efter deras lån förra säsongen. De skulle behöva fler ankomster, men de har ett par stjärnor. Lorenzo Insigne är en av dem – anfallaren nådde 18 ligamål förra säsongen och låg på nio assists, och han ser ut som ett fantastiskt val för ett målskytts-bet!

Vi rekar dessutom ett speltips på Båda lagen gör mål, och ett betting tips på 2-2.

Skulle du behöva lite mer pengar att betta för? LeoVegas har en GRYM kampanj just nu, på upp till 1000kr i bonus, och den hämtar du här. Dessutom får du 200 extra i gratisspel.