Bayern satsar på en trippel

Efter förra veckans 4-1-krossning av topp fyra hoppfulla Eintracht Frankfurt, går Bayer Leverkusen in i denna semifinalen med en bekväm fem-poängs kudde på fjärde platsen i Bundesliga, och nu har de förhoppningar om en möjlig cupfinal för första gången sedan 2009. Heiko Herrlichs män möter dock ett Bayern München-lag som än en gång är på jakten efter ytterligare en trippel efter att ha hämtat Bundesliga-titeln för en vecka sedan. Forwarden Lucas Alario är tillgänglig i cupen trots sin pågående Bundesliga-avstängning, så argentinaren kan fortsätta där han slutade med en roll vid sidan av i-form Kevin Volland, som sparkade in tre mål på 20 minuter i helgen.

Dom kommer i full styrka

Bayern München är inställda på att namnge en trupp i full styrka för denna semifinal efter att ha gjort så många som sju förändringar för lördagens 5-1 seger över Borussia Mönchengladbach. Sandro Wagner, som fortsatte sin imponerande körning med en dubbel i det spelet, borde ge plats till Robert Lewandowski för denna match, medan James Rodriguez, som gjorde en fantastisk frispark vid sitt tidigare besök i Leverkusen, borde också vara tillbaka bland startelvan. Antagligen utan mittfältaren Arturo Vidal, som sannolikt inte riskeras mot hans tidigare lag, har chefen Heynckes en väldigt bra trupp att välja mellan, minus långvarigt frånvarande Manuel Neuer och Kingsley Coman.

När det gäller betting, då detta är en av de starkaste Bayern München-trupperna på år, är det svårt att se något annat än att mästarna sex gånger i rad får jobbet gjort. Bayern spelade med i stort sett en B trupp förra helgen och kom fortfarande ut med en stor seger mot ett lag som inte är mycket svagare än värdarna Leverkusen, och det är inte överraskande att Münchens siffror är ungefär lika bra som på egen gräs som bortaplan – Bayern har vunnit alla utom tre av sina sista 17 bortamatcher (V14 O1 F2). Om det inte var tillräckligt har Bayern München vunnit åtta av de senaste tolv mötena mot Leverkusen (V8 O3 F1).

Vi rekar ett betting tips på Bayern München & Båda Lagen, samt ett speltips på Bayern München 3-1.