Redan över.

Den här fixturen ser ut att vara över redan, då Malmö har en bekväm fördel i detta andra ben. De var alltid starka favoriter att göra framsteg och med hemmafördel kommer de att känna att de kan samla ihop en mycket övertygande aggregerad seger.

Drita har redan gjort historia genom att bli den första kosovanska klubben att vinna en tävlingsmatch i Europa. De gick vidare från två preliminära matcher mot opposition från Andorra och Gibraltar, och matchen förra veckan var omtalad, en av de största matcherna som har spelats i Kosovo, då landslaget har spelat alla sina matcher i Albanien.

speltips banner

Malmö vann enkelt

Men det gick inte som planerat för värdarna, då Malmö visade sin klass och vann med 3-0. Arnor Traustason, som bara förra månaden spelade i VM för Island, och före detta svenska internationella Markus Rosenberg, var båda på målet att satte Malmö i en bra position för att gå vidare till vad som skulle bli en mycket knepigare match mot FC Cluj i Rumänien.

Det andra benet borde vara enbart en formalitet för dem, och medan de kan överväga att rotera spelare, kommer de vara angelägna att bygga momentum. Malmö hade en desperat första hälft av säsongen i Sverige och har redan förlorat titeln, så Europa har extra betydelse för dem. De utsåg Uwe Rosler som sin nya chef förra månaden och han har ännu inte förlorat någon av sina 3 matcher vid rodret hittills.

Vi rekar ett betting tips på en Malmö vinst, och en enorm 5-0 seger.