Spännande första ben.

Marc McNulty tog sitt 27:e mål för säsongen efter en kontroversiell sen straff, vilket räddade en oavgjord för Coventry för att lämna deras League Two-playoff med Notts County i balans. Jonathan Fortes instinktiva 49-minuters mål tycktes ha tjänat Notts fördelen halvvägs före fredagens andra ben på Meadow Lane. Men i den 87:e minuten dömdes Matt Tootle för foul Tom Bayliss trots att han verkade ha rört bollen.

Det var ett resultat som innebär att vi går in i det andra benet med fixturen fortfarande väldigt mycket vid liv, och med tanke på att lagen avslutade säsongen med bara två poäng mellan dem, så borde det inte komma speciellt överraskande att det är så jämnt mellan dom.

Det kan bli jämnt

County har utmärkta siffror i head to head mellan dessa två lag, men även om de kom inom några minuter från en stor fördel från första benet, kommer de vara glada över att ha kommit iväg med ett bättre resultat än den sista gången de besökte Ricoh Arena, där de skickades hem bekvämt efter en 3-0 seger för värdarna tillbaka i augusti.

Returbenet ägde rum bara förra månaden och efter en lång, hård säsong satte Notts County ner foten genom att hävda en 2-1 seger över sina framtida play-off-motståndare. Det är ett resultat som chefen Kevin Nolan bör varit glad över, men med tanke på det föregående mötet kan vi bara se en några nervösa 90 minuter till, med möjligheter på båda sidor.

Vi rekar ett betting tips på att Notts County tar den, men backar upp spelet med Draw No Bet. Vi rekar också ett speltips på 1-0.