Stor ledning.

Celtic går in i denna veckas Champions League möte med Alashkert med en tre måls ledning, följt av från ett imponerande resultat i bortabenet. De har i stort sett säkrat en plats i nästa omgång av kvalen, och Bhoys strävar efter att ta sig hela vägen till gruppfasen för tredje säsongen i rad. Det skulle vara en häpnadsväckande prestation från Brendan Rodgers, eftersom det finns så många potentiella faror i vägen till de sista 32 i turneringen, och fönstret för att nå turneringen blir bara svårare.

speltips banner

Svårare för Celtic

Celtic är det lag som kan förlora från de förändringar som gjorts för att kvalificera sig, eftersom färre poäng i gruppfasen erbjuds till lag som går in på detta stadium. Tävlingen har omstrukturerats för att garantera fler platser till de största ligorna, och därmed har mästarnas väg till gruppfasen sänkts till fyra platser. Det medför stor konkurrens, och ett svårare jobb för Glasgow-laget. Kan de fortsätta sina förhoppningar om att nå gruppfasen med en vinst mot Alashkert här?

Att hålla spelarna friska och på tårna är Celtics mål, så förvänta dig inte att de kommer slappa i den här. Ett lag i full styrka är att räkna med, och de satsar på att hamra ett lag som släppte in tre i hemmabenet. Besökarna har inte vunnit i sina sista fyra, och de är massiva underdogs före sin resa till Skottland.

Vi rekar ett betting tips på Celtic 5-0, eftersom Celtic redan är i grym målform.