Det blir konstigt att se Bundesliga-säsongen sätta igång utan Philipp Lahm och Xabi Alonso i Bayern-stället, och Bayerns försäsong kan vara en reflektion av parets frånvaro.

Bayern München

Bayern Münchens nya signeringar kan göra skillnad

Carlo Ancelotti har gjort några viktiga investeringar över sommaren för att kompensera för deras avgång, med nya namn som James Rodriguez, Corentin Tolisso och Niklas Sule.

Bayer Leverkusen är utan Europeisk fotboll för första gången på 6 år, på grund av förra säsongens 12:e placering i Bundesliga, så alla ögon kommer vara på nya chefen Heiko Herrlich denna fredag. Förhoppningarna är höga att han kommer kunna leda Leverkusen tillbaka till Europeisk fotboll, men det återstår att se. Det verkar som en omöjlig uppgift för honom att kunna leda Leverkusen till en vinst mot Bayern Munchen på Allianz Arena, dock.

Lewandowski har en tendens att hitta nätet

Robert Lewandowski kommer vara mannen att hålla utkik för här. Han gjorde 11 mål över hans 10 senaste Bundesliga-matcher, och vi tror garanterat att han kommer vara värt ett bet i denna.

Vi tror nämligen att det kommer bli gott om mål. Alla i Bayerns fördel.

Vi rekar ett betting tips på Bayern München -1 Handikapp, och ett speltips på Bayern München 4-0.

Behöver du lite mer pengar att spela för? Ta en titt på LeoVegas senaste oddsbonus, den är hur grym som helst! Hämta upp till 1000kr mer att spela för här.