Det här är definitivt den mer tilltalande av de två fredagsmatcherna på öppningshelgen i La Liga.

Valencia

Det bör bli gott om mål i denna

Både Valencia och Las Palmas har ett rykte för att göra mål, och detta kan bli en spännande match som borde leverera chanser i båda ändarna.

Det är en stor säsong för Valencia efter ett par torra år. De sovande jättarna har utsett Marcelino som sin nya chef, och det ser väldigt bra ut efter det utmärkta jobbet han gjorde hos grannarna Villarreal. På planen förbättrades Los Che som den senaste säsongen gick på, och januaris tillägg av Simone Zaza och Fabian Orellana har redan sett sina lån omvandlas till permanenta erbjudanden.

Valencia nätade bäst utanför topp 6

Att göra mål var aldrig riktigt problemet för dom, och deras genomsnitt på 1,47 mål per match var den bästa siffran utanför de sex bästa. Men de höll sällan nollan, och båda lagen gjorde mål i enorma 68% av deras hemmamatcher förra säsongen.

Las Palmas var också en tillförlitlig källa för ett ”Båda lagen gör mål” bet. 63% av deras bortamatcher producerade mål i båda ändarna och de höll inte nollan en enda gång på bortaplan. De har också en ny tränare, då Manolo Márquez ersätter Betis-bundna Quique Setien, men den spelande truppen förblir likadan, och det ser fortfarande ut som ett lag med mål i sig. Sammantaget ser det verkligen ut som att värdet finns i BLGM.

Vi rekar ett speltips på BLGM, samt Valencina vinst & över 2.5 mål, och ett betting tips på Valencia 3-1.

Dags att utöka budgeten? LeoVegas har ett otroligt erbjudande just nu. Spana in det här. 1000kr väntar på dig.