Metz fick ett ganska lovande slut på Ligue 1-kampanjen förra säsongen när de vann två och spelade en oavgjord av deras sista fyra ligamatcher, vilket lyfte dem till 14:e positionen i tabellen, och därmed undvek de nedflyttning med en sju poängs marginal.

Monaco

Metz har stora problem i Ligue 1

Hade de förlorat alla de fyra sista matcherna skulle de ha gått ner på målskillnad, så deras sent funna form var mycket välkommen.

De har inte startat säsongen på något bra sätt, och förlorade mot både Guingamp och Bordeaux, för att kasta stora tvivel om deras förmåga att överleva i toppdivisionen denna säsong. De har gjort bara ett mål i dessa två matcher, med fem insläppta, och saknar uppenbarligen bidragen från avgångna mannen Ismaila Sarr.

Monaco absolut dominerar

Monacos senaste säsong kunde inte ha gått mycket bättre. De förbluffade och vann neutrala fans runt om i världen genom att stoppa PSG:s dominans överst i Ligue 1, och återhämtade titeln med en imponerande åtta poängs marginal i slutändan, och gjorde enorma 107 mål över sina 38 matcher.

Så mål kan vi absolut tänka oss att det blir fler av. Vi rekar därför ett speltips på att Monaco vinner & Över 2,5 mål, och ett betting tips på Monaco 4-0.

Det kan väl aldrig skada att ha lite mer att spela för? Utvidga budgeten rejält med LeoVegas senaste bonus!