Wolfsburgs 2016/2017 säsong var en av de sämsta i klubbens historia.

Borussia Dortmund

Wolfsburg satsar på en comeback

The Wolves slutade säsongen på 16:e plats (3:a från botten), men fick stanna efter att ha vunnit 1-0 i båda benen i deras nedflyttnings-playoff mot Eintracht Braunschweig. Wolfsburgs investering på cirka £45m hittills i sommar visar deras beslutsamhet att studsa tillbaka starkt denna säsong, och en andra säsong under nederländska chefen Andries Jonker kommer utan tvekan att hjälpa till med stabiliteten.

Dortmund satte igång bra

Borussia Dortmunds försäsong hade sina bra och dåliga stunder, men BVB kommer utan tvekan att vara nöjda med en del av utvecklingen som gjordes under nya chefen Peter Bosz – en annan holländare. Bosz ideologi passar bra med ”Dortmund-stilen” och en imponerande prestation mot Bayern München i tyska Super Cup såg Dortmund hämta en trofé i hans första tävlingsmatch som chef. Dessutom kommer Pierre Emerick Aubameyang att stanna i klubben, och dom bör känna sig positiva inför den nya säsongen.

I det här mötet rekar vi att båda lagen gör mål, och ett betting tips på 2-2. Dessutom firar vi att han stannar med att reka ett speltips på att Pierre-Emerick Aubameyang gör mål när som helst.

Är plånboken tom? Låt inte det hindra dig, LeoVegas har ett grymt erbjudande just nu.