Huddersfield Town spelade senast i den engelska fotbollens bästa division för 45 år sedan, och trots att de förväntas att möta nedflyttningsproblem denna säsong, satte dom igång sin nya säsong helt sagolikt.

Newcastle

Huddersfields drömstart

Deras första Premier League mål kom i den tråkiga formen av ett självmål från Jamie Ward borta mot Crystal Palace, men vad som följde var allt annat än tråkigt. Nysignerade anfallaren Steve Mounie plockade en hat-trick i sin debut, vilket tog hans lag till toppen av tabellen på matchdag ett.

Man U tog över

Det här steget till toppen varade bara fram till i söndags, då Manchester United slog West Ham med 4-0, men ingen förväntade sig en så otrolig start för Huddersfield. De slutade 5:a i The Championship trots allt, och avslutade faktiskt säsongen med en negativ målskillnad, men den prestationen på öppningsdagen kommer att ha gjort underverk för deras självförtroende.

Med det sagt tror vi att dom kommer vinna denna. Vi rekar ett betting tips på Huddersfield & båda lagen gör mål, samt ett speltips på Huddersfield 3-1.

Mer pengar att spela för? Jo men varför inte. Hoppa över till LeoVegas nya erbjudande, här!