En tillströmning av talang över sommaren har gett Fortuna Düsseldorf en enorm ökning av djupet på truppen, och gjorde dem till årets överraskningspaket.

Fortuna Düsseldorf

Dusseldorf har verkligen satt igång

Förra Burnley forwarden Rouwen Hennings har varit en av spelarna som har satt igång snabbt och satt på sig sina målgörarskor. Han har gjort regelbundna bidrag till västtyskarna, som har vunnit 6 av sina 8 matcher, och som ligaledare har Dusselforf varit dominerande, och har hittills gjort 2 mål eller fler i 75% av sina matcher. Dusseldorfs obesegrade period på ESPRIT Arena (W3 D1) denna säsong borde ha dem optimistiska inför måndagen.

Duisburg börjar bli regelbundna i Bundesliga 2

3. Liga mästarna Duisburg har hittat sig tillbaka till tyska 2:a divisionen för andra gången på tre säsonger. 8 poäng från 8 matcher (W2 D2 L4) ser dem flyta strax ovanför nedflyttningszonen, men det är egentligen vad som bör förväntas från ett nyuppflyttat lag, och utan tvekan är årets mål helt enkelt “överlevnad”. Duisburg gjorde också några anmärkningsvärda signeringar över sommaren för en klubb av deras nivå, och Bundesliga 2 veteranen Moritz Stoppelkamp gick över från Karlsruher, och Borys Tashchy från Stuttgart.

I denna rekar vi ett speltips på Fortuna Dusseldorf 2-1, och ett betting tips på Rouwen Hennings att göra mål när som helst.