Manchester City började sin Premier League-säsong med en relativt seg match när de besökte de nyuppflyttade Brighton förra helgen.

Everton

Man C fick kämpa för att hitta nätet

Värdarna låg otroligt djupt och Man City kämpade för att bryta ner dem, men så småningom hittade de sig igenom, och fick ett öppningsmål tack vare Sergio Aguero, med ett självmål från Dunk, som gjorde det till en bekväm 2-0-seger.

På ytan kan ett besök från Everton verka mycket svårare än en resa söderut till Brighton, men de borde kunna hitta många chanser mot ett besökande lag som kommer att känna att de har en chans mot The Citizens.

Bör bli en offensiv match

Såvitt det övergripande resultatet går, förväntar jag mig inte att något lag spelat defensivt här. Everton har förlorat den stabiliserande figuren av Gareth Barry, och släppte in i 14 av deras 19 bortamatcher i ligan förra säsongen. De gjorde dock mål i 13 av dessa matcher, och med tanke på att Manchester City har släppt in i 14 av deras 19 senaste hemmamatcher, rekar vi ett speltips på att båda lagen gör mål, och ett betting tips på Man U 2-1.

Rooney nätade mot Stoke förra helgen, och fick en grym assist i mitten av veckan. Vi lägger ett speltips på att Rooney nätar när som helst, dessutom.

Behöver du mer pengar att spela för? Inget att sitta och grubbla över, LeoVegas har svaret.