Tottenham är i grym form

Tottenham Hotspur producerade en fantastisk prestation i tisdags, eftersom de fortsätter sin goda form i Champions League, med sin 1-1-match på Bernabeu, vilket lämnar Champions League-titelinnehavarna Real Madrid med en sällsynt oavgjord hemma.

Detta utökar deras obesegrade period till tio matcher i alla tävlingar, men det finns allvarliga bekymmer kring deras ligaform på deras temporära hem på Wembley. De lyckades få en 1-0 seger över Bournemouth förra helgen, men det var deras första seger i ligan där den här säsongen. Innan det hade de förlorat mot Chelsea och spelat oavgjort mot Burnley och Swansea, och även deras seger över Bournemouth var långt ifrån övertygande.

Liverpool levererar också varorna

Liverpool kommer att vara oroliga av denna form, men de kommer in i matchen efter en oempatisk 7-0 demolering borta mot Maribor i mitten av veckan. Det utökar deras egen obesegrade period till fem matcher, vilket inkluderar fyra bortamatcher totalt och deras hemma-oavgjorda mot Manchester United förra helgen var riktigt bra.

I denna rekar vi därför oavgjort, med ett speltips på Liverpool Dubbelchans & ett betting tips på 1-1.

Spana in våra grymma casino bonusar och få mer att spela för.